Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.

Vrije steekproef!

Wij zijn in de steenzaken meer dan 22 jaar geweest

 

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel
Grote Markt: Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Merken: GZ broerssteen ®
Aantal werknemers: 11~50
Jaarlijkse omzet: 50000-100000
Opgericht Jaar: 1997
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Fabriek van de broerssteen werd gevestigd in 1997. Wij zijn in de steenzaken meer dan 22 jaar geweest, die zowel de binnenlandse als buitenlandse markten met graniet, marmer, onyx, Zandsteen, Jade dienen en in plakken, tegel, countertops, gootsteen baisn, fontein, pijler en lijnen enz. gespecialiseerd.

 

Onze fabriek heeft steenproducten vervaardigd en uitgevoerd. Wij houden ons altijd aan het principe „Beste Kwaliteit en Beste Prijs“. Met de ervaring van 22 jaar in het ontwerpen, vervaardigend en uitvoerend bovengenoemde punten, zijn onze ontwerpers en arbeiders professioneel en bekwaam. Zij zijn vertrouwd met de artistieke stijl van zowel het Oosten als het Westen. Wij hebben reeds bouwstijl de zakenrelaties op lange termijn met de importeurs, verdelers, bouwondernemers. Onze producten hebben uitgevoerd naar Europa, Engeland, Frankrijk, Iran, Duits Libië, Arabisch, India, ect. Onze producten hebben het het vertrouwen en lof van de klanten gewonnen. De bedrijfzaken krijgen zich onophoudelijk uit te breiden. Wij heten oprecht vrienden welkom om ons te bezoeken en met ons samen te werken.

Geschiedenis

De Fabriek van de broerssteen werd gevestigd in 1997. Wij zijn in de steenzaken meer dan 22 jaar geweest, die zowel de binnenlandse als buitenlandse markten met graniet, marmer, onyx, Zandsteen, Jade dienen en in plakken, tegel, countertops, gootsteen baisn, fontein, pijler en lijnen enz. gespecialiseerd.

 

Dienst

★ Het gekoste Schatten

Als u vertelt ons uw vereisten (de steen die u, hoeveelheid, grootte, enz. hebt gewild), wij uitwerken=zullen= een kosten en timingsraming voor u binnen 24 uren.

 

★ Vrije Steekproeven

Wij verstrekken vrije steekproeven, maar de port is extra.

Veelvoudige Producten:
Onze productenverscheidenheid is veelvoudig, met inbegrip van Graniet & Marmer & Kwartscountertops, Ijdelheidsbovenkanten, Keuken & Badkamers Tegen hoogste, Grote Plak, Project besnoeiing-aan-Grootte, Tegel, Steengootsteen & Bassin, Open haard, Mozaïek, Straatsteen & Treden, Kolom, Beeldhouwwerk, Fontein, die punten modelleren…, etc. 

★ Kwaliteitscontrole
De kwaliteit van alle producten is strikt onder onze controle, zodat konden wij ervoor zorgen dat wat wij aan u aanbieden superieur en kwaliteitsproduct is. Van bij het begin van productie aan het onderzoek van gebeëindigde goederen, proberen wij allen ons beste om eender welke fouten zorgvuldig te vermijden.

★ Douaneontwerp
Als u couldn ‚‚t de speciale specificatie vindt moet u, alstublieft ons contacteren. Wij konden het specifieke product maken u wilt overeenstemmend uw vereisten. Onze inspanning en onze cliënten‘ steun maken altijd de win-win zaken tussen cliënten en ons, dit maken allebei verder gaan.

Wij heten oprecht nieuwe potentiële cliënten welkom om ons te contacteren, zullen wij niet alleen u de juiste die materialen voorzien op uw vereiste kwaliteit worden gebaseerd van concurrerende prijs, maar ook zullen u de aardige dienst via snelle reactie van constructieve oplossingen voorzien.

Ons Team
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in